Poznajmy się bliżej!

Dowiedz się jak działamy i dlaczego warto z nami współpracować!

Zdrowy styl życia
ma smak!

Catering Dietetyczny Fit Szef powstał w 2014 roku. Wyróżnia nas doświadczenie oraz autentyczna pasja i zamiłowanie do zdrowego stylu życia. Jakość, właściwości prozdrowotne naszych diet zostały wyróżnione i nagrodzone w 2019 r tytułem Zdrowa Marka ROKU.

W zdrowe i świeże produkty zaopatrujemy się u sprawdzonych lokalnych producentów. Po certyfikowany ser zagrodowy jeździmy specjalnie do Korycina, do Gospodarstwa Państwa Łukaszuk. W polędwiczkę naturalnie wędzoną zaopatrujemy się u Podlaskiego sprawdzonego producenta, który gwarantuje naturalne metody wędzenia. Nie idziemy na skróty, nie używamy produktów wysokoprzetworzonych. Wyjątkowy smak i aromat naszych potraw uzyskujemy stosując bogactwo naturalnych przypraw. Nie używamy cukru, sztucznych dodatków. Twoje zdrowie stawiamy na pierwszym miejscu.

W pełni podpisujemy się pod dietami, które oferujemy, bo sami na codzień praktykujemy Zdrowy Styl ŻYCIA i tak jak Ty jemy posiłki, które Tobie dostarczamy.

Nasi specjaliści

Z nami osiągniesz swój cel

mgr Sylwia Jankowska

Absolwentka Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku, na kierunku Dietetyka oraz studiów podyplomowych w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Lublinie na kierunku Psychodietetyka. Założycielka poradni dietetycznej ,,Centrum Skutecznej Diety”. Posiada wieloletnie doświadczenie w praktyce zawodowej. Związana min. z CCN Salus – Wielospecjalistyczną Przychodnią Lekarską w Ostrołęce, Specjalistycznym Ośrodkiem Medycznym SOMED w Łomży (dietetyk, edukator diabetologiczny), PWSIiP w Łomży (Nauczyciel akademicki i opiekun staży i praktyk zawodowych na kierunkach Dietetyka i Technologia Żywności i Żywienia)

Obecnie współpracuje z Centrum Medycznym Innomed w Łomży gdzie na co dzień wspiera osoby, które chcą zmienić swoje nawyki żywieniowe i trwale schudnąć.
Nieustannie zaangażowana w inicjatywy promujące zdrowy styl życia i prawidłowe odżywianie się. Ciągle poszerza swoją wiedzę uczestnicząc w szkoleniach, kursach, i konferencjach naukowych.

Jest zwolenniczką indywidualnego i holistycznego podejścia do pacjenta które zakłada że prawidłowa masa ciała nie jest celem samym w sobie, ale jest wynikiem całościowego działania, zarówno na poziomie diety, jak i równowagi pozostałych sfer życia (min. sen, aktywność fizyczna, emocje, myśli, radzenie sobie ze stresem). Takie właśnie podejście daje najlepsze efekty i trwałą zmianę. Prywatnie pasjonatka biegania, morsowania i zdrowych fit wypieków.

mgr Agnieszka Cuch

Ukończyła studia na kierunku dietetyka w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, gdzie stawiała pierwsze kroki w zawodzie dietetyka. Absolwentka Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego na kierunku dietetyka. Uczestniczyła w wymianie studenckiej, gdzie miała okazję zdobywać więdzę od specialistów w dziedzinie żywienia człowieka na Metropolitan University Collage w Kopenhadze na międzynarodowowym kierunku Global Nutrition and Health. Nabyła tam teoretycznych i praktycznych umiejętności w zakresie diet coachingu oraz socjologicznych i psychologicznych uwarunkowań nawyków żywieniowych. Uczestniczyła tam w wielu zajęciach kulinarnych ukierunkowanych na tworzenie zdrowych i smacznych potraw. Czynnie zaangażowana w inicjatywy promujące zdrowy styl życia i prawidłowe odżywianie się, poprzez tworzenie i prowadzenie warsztatów dla dzieci, młodzieży i ich rodziców uwrażliwiających na znaczenie właściwych wyborów żywieniowych już od najmłodszych lat. Wierzy ,że nigdy nie jest za późno, aby z uśmiechem i wiarą w siebie zmienić swój styl życia poprzez naukę zdrowych nawyków żywieniowych.

Odbywała praktykę zawodową w Instytucie-Pomnik Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie w Klinice Pediatrii, Żywienia i Chorób Metabolicznych. Uczestniczyła w konferencjach Polskiego Stowarzyszenia Dietetyki oraz szkoleniach dotyczących najnowszych zaleceń diabetologicznych oraz zywienia w chorobach tarczycy. Swoją praktykę zawodową doskonaliła w jednym z największych gabinetów dietetycznych w Trójmieście, pracując na co dzień z pacjentami z chorobami tarczycy, cukrzycą, insulinoopornością, nadciśnieniem . Obecne wykładowca przedmiotów dietetycznych na Państwowej Szkole Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży.